O NAMA

Orahovac Taxi je osnovan 2015. godine u malom naselju Orahovac. Orahovac je udaljen 9 km od Kotora, Crna Gora. Osnivač firme Orahovac Taxi je Vesko Ljuca. Mi smo mala porodična firma koja vjeruje u pružanje kvalitetne usluge po odličnoj cijeni.
 
Naša usluga uključuje lokalne taksi vožnje, aerodromske transfere, organizovane ture, kao i iznajmljivanje automobila i bicikala. Naši putnici mogu da izaberu auto koji najviše odgovara njihovim potrebama. Na raspolaganju imamo auta sa 4 ili 6 sjedišta, kao i kombi sa 8 ili 18 sjedišta. Redovno održavamo i čistimo sva auta.

Djelatnosti

  • Taxi usluge
  • Transferi
  • Rent a car
  • Organizovanje izleta

WiFi

Mi smo mala porodična firma koja brine o bitnim stvarima kao što je pristup internetu tokom svakog izleta. Na taj način ċete uvijek biti u kontaktu sa porodicom i prijateljima tokom vožnje.

Cjenovnik

Ispod možete pogledati naš cjenovnik koji ima 3 tarife. Prva je standardna dnevna tarifa, druga je noċna tarifa koja se uključuje nakon 22:00h i treċa je posebna tarifa predviđena za duže izlete.

Rent a car

Našu ponudu smo obogatili 2018.godine saradnjom sa lokalnom agencijom za iznajmljivanje auta i bicikala. Možemo Vam ponuditi veliki izbor auta i bicikala. Za više informacija kontaktirajte nas.